• General secretary: +420 606 054 649
  • Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
This image for Image Layouts addon

NEWSLETTER 06/2024

Napsal Martin Novotný

je za námi polovina soutěžní sezóny 2024 rád bych vás tímto souhrnem informoval o dění v ASDS ČR.

PŘÍPRAVA NA WORLD SHOOT 2025 - PCC / MR

SMLOUVA: V srpnu 2024 byla podepsána pořadatelská smlouva mezi IPSC a ASDS ČR. Na základě této smlouvy nyní proběhne podpis smluv se spolupořadatelskými kluby poskytujícími střelnice - IPSC Znojmo a AKIM Znojmo.

ZÁŠTITA MĚSTA ZNOJMA: Rada města Znojma schválila poskytnutí záštity městem Znojmo nad celým Mistrovstvím PCC&MR 2025.

ČASOVÝ PLÁN MISTROVSTVÍ: Ze strany IPSC byl schválen časový plán celého mistrovství.

WEBOVÉ STRÁNKY ZÁVODU: IPSC obdrželo od nás jako pořadatele většinu informací nutných ke spuštění webu závodu. Web bude spuštěn začátkem září po skončení level IV závodu AustralAsia. V současnosti již běží na FB stránce "Worldshoot PCC&MR 2025" základní přehled informací a FB bude v budoucnu sloužit jako jeden z upozorňovacích zdrojů na změny provedené na webu a k informováníúčastníků.

ALOKACE SLOTŮ: Začátkem září po skončení AustralAsia level IV by měla být ze strany IPSC spuštěna alokace slotů pro závod. Předpokládá se 720 závodníků v hlavním závodě (90 squadů po 8 lidech ve squadu) rozdělených do celkem 3 směn v rámci 5 soutěžních dnů. Maximálně stejný (spíše menší) počet závodníků je předpokládám i v Pre-Matchi. Cena startovného byla stanovena na 650 USD za jednotlivce a 300 USD za team. Kolik slotů obdržíČR jakožto pořadatel prozatím není známo.

AMBASÁDY: S částí ambasád v rámci světa se nám podařilo dojednat spolupráci prostřednictvím e-mailové komunikace abychom "odlehčili" nápor dokumentů, které by v souvislosti s vydáváním zbrojních průvodních listů cizinců zatížily Ministerstvo zahraničních věcí.

ŠKOLENÍ ESS: o víkendu 14. - 15. 9. 2024 by do ČR měl přiletět Jose Carlos Belino (tvůrce ESS systému v němž bude celé mistrovství světa skórováno) a měl by provést školení k systému pro statistiky. Detaily školení jsou prozatím v jednání, mělo by proběhnout v Praze.

KVALIFIKAČNÍ ZÁVODY REPREZENTANTŮČR PRO WS 2025 PCC-MR

Vzhledem ke komplikacím na střelnicích byly zrušeny kvalifikační závody:
01.9.2024 - PCC Klubovka, Hodonice
14.9.2024 - PCC / Mini-rifle, Tábor
Jelikož už není možnost tyto závody nahradit, rozhodli jsme se snížit minimální počet odstřílených kvalifikačních závodů pro reprezentaci PCC na dva a pro MiniRifle na jeden závod.
Pro střelce PCC přidáme do kvalifikační tabulky ještě závod Polish Open. Případně pro sestavení družstev použijeme pro porovnání dosažené výsledky daných střelců v sezóně 2023.
Zásadní však bude pro všechny zájemce o účast na šampionátu v českém dresu výsledek z připravovaného MistrovstvíČR PCC MR v září.

Tímto bych rád poděkoval českým střelcům za vzornou reprezentaci ASDS ČR na Mistrovství světa ve Finsku.

Děkuji a přeji pohodový zbytek léta

MARTIN NOVOTNÝ
Regional Director

© 2024 ASDSČR CZ. All Rights Reserved.
PROVOZOVATELEM STRÁNEK JE ASOCIACE SPORTOVNÍ DYNAMICKÉ STŘELBY ČESKÉ REPUBLIKY, Z.S., SÍDLEM: U PERGAMENKY 1511 / 3, 17000 PRAHA, IČ: 45768811, ZAPSÁNA U MS V PRAZE, SP. ZN.: L 3466

Please publish modules in offcanvas position.