• General secretary: +420 606 054 649
  • Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
This image for Image Layouts addon

Zpráva ze závodu
Czech National Championship 2021
Handgun

Napsal Martin Notovný

Poslední srpnový víkend se v Hodonicích u Znojma uskutečnilo otevřené MČR v IPSC - krátké zbraně. Letošní organizátor MČR - klub IPSC Znojmo připravil 20 střeleckých situací, které postupně absolovovalo přibližně 200 střelců v průběhu dvou dnů. Celý závod se nesl ve znamení favoritů bez větších překvapení.

V divizi OPEN potvrdil jednoznačně pozici české jedničky Robin Šebo, zvyšující výkonnost předvedl třetím místem talentovaný Marek Neumann za druhým Miroslavem Havlíčkem.

O něco jednodušší práci měl v divizi CLASSIC Petr Smutný, největší konkurenti - David Zvěřina a Jakub Marx na MČR chyběli.

Michal Štěpán v divizi PRODUCTION předvedl výkon hodný střelce světové extratřídy a zvítězil s náskokem 130 bodů před druhým Miroslavem Zapletalem.

Výborný výkon předvedla stoupající Petra Němcová a odvezla si z Hodonic titul mistryně republiky v kategorii Lady.

V divizi PRODUCTION OPTICS potvrdil roli favorita Martin Kameníček a zvítězil s velkým náskokem před druhým Radimem Maděránkem a třetím Petrem Pijáčkem.

Asi nejvyrovnanější výsledky předvedli střelci v divizi STANDARD, mistrem ČR se nakonec stal Josef Rakušan, druhé místo obsadil jeho týmový kolega Zdeněk Liehne a třetí místo vybojoval před Petrem Znamenáčkem o pět bodů Martin Krejčí. Ještě těsnější výsledky předvedly střelkyně divize Standard, o jeden bod nakonec zvítězila Irena Liehne.

Mistři České republiky IPSC HG pro rok 2021

Divize PRODUCTION

Michal Štěpán
Petr Cehelský - senior
Zdeněk Němeček - supersenior
Petra Němcová - lady
Lukáš Tichý - junior

Divize OPEN
Robin Šebo
Petr Šebo - senior
Martina Šerá - lady

Divize CLASSIC
Petr Smutný
Jiří Jedlička - senior

Divize STANDARD
Josef Rakušan
Karel Kubík - senior
Jarda Batěk - supersenior
Irena Liehne - lady

Divize PRODUCTION OPTICS
Martin Kameníček
Petr Pijáček - senior
Image

© 2024 ASDSČR CZ. All Rights Reserved.
PROVOZOVATELEM STRÁNEK JE ASOCIACE SPORTOVNÍ DYNAMICKÉ STŘELBY ČESKÉ REPUBLIKY, Z.S., SÍDLEM: U PERGAMENKY 1511 / 3, 17000 PRAHA, IČ: 45768811, ZAPSÁNA U MS V PRAZE, SP. ZN.: L 3466